Homeopátia

A homeopátia a nyugati országokban – elsősorban Németországban és Franciaországban – ismert és kedvelt eljárás a legkülönbözőbb orvosi problémák kezelésére.
A homeopátia a szelíd gyógymódok közé tartozik, mivel nem használ ártalmas, mellékhatásokkal rendelkező szereket. A szervezet egészét tekinti (holisztikus), nem csupán a testi tünetek enyhítését célozza, hanem a meggyengült öngyógyító rendszer helyreállítását segíti. A homeopátia teljesen egyénre szabott, individuális kezelés, melyet az adott személy testi, lelki, szellemi sajátosságainak alapos vizsgálata előz meg. Alkalmazható mind megelőzésre, mind akut és krónikus megbetegedések kezelésére önállóan vagy más hagyományos gyógyszerek, gyógymódok mellett. Olyan életállapotokban is teljes biztonsággal adható, amikor más kezelés nem javasolt. Pl.: gyermekvárás, szoptatás idején, súlyos gyógyszerallergiák esetében, stb., újszülöttkortól egészen aggastyánkorig.
A homeopátiás gyógyszerek természetes növényi, ásványi, ritkán állati alapanyagok nagy hígításaiból készülnek egy speciális gyógyszerkészítési eljárás, az ú.n. potenciálás során. A homeopátiás gyógyszerek kis golyócskák és oldatok formájában kerülnek alkalmazásra. Nemcsak a szer kiválasztása, hanem az adagolása is egyénre szabott.
A homeopátiás gyógymód a következő kórképek kezelésében javasolt:

  • visszatérő (légúti, húgyúti) fertőzések
  • autoimmun megbetegedések (légúti- és táplálékallergiák, asthma)
  • hormonális rendellenességek (pajzsmirigybetegségek, klimax, nemi hormonok zavarai)
  • akut és krónikus bőrbetegségek (psoriasis, ekzéma).

Akupunktúra

Elektroterápia

Ajánlatkéréshez kattintson ide!

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Választott kezelés

Érkezési nap (éééé-hh-nn, pl. 2015-11-25)

Távozás napja (éééé-hh-nn, pl. 2015-11-28)

Üzenet